Werkgeversspreekuur

Als werkgever kunt u in deze crisistijd wel wat ondersteuning  gebruiken. Er moet meer met minder geld; de efficiency moet omhoog. Dan is het nodig te weten welke capaciteiten u in huis heeft, op welke manier medewerkers het beste tot hun recht komen en wat de veranderde omstandigheden vragen aan verdere ontwikkeling van uw medewerkers. Soms merkt u dat een medewerker niet helemaal meer tot zijn recht komt. Is het tijd voor een andere ontwikkeling, verdere ontwikkeling? Spelen er persoonlijke problemen of aspecten op het gebied van persoonlijke effectiviteit?

Omdat u als werkgever een veelvoud aan taken en verantwoordelijkheden heeft, kunt u niet altijd zelf de aandacht aan loopbaan- en personeelsvraagstukken geven, die u wilt.  Voor ondersteuning hierin is Drijfveermanagement de juiste partner.

Heeft u vragen over loopbaan, mobiliteit, personeelsontwikkeling of andere personele vragen, meldt u dan aan voor een gratis gesprek tijdens het werkgeversspreekuur via mirjam@drijfveermanagement.nl.

Nieuwe data zullen spoedig op de site verschijnen.

Links