Reacties

Door met Mirjam te praten over de dingen, die mij enthousiast maakten, zaken waarvan ik energie kreeg, werd het mogelijk om uit de vicieuze cirkel te stappen en aan een andere richting te denken. Waar ik voorheen altijd heb gekozen voor vertrouwd, veiligheid en zekerheid, heb ik nu gekozen voor risico en uitdaging. Het traject wat ik met Mirjam heb doorlopen heeft ervoor gezorgd dat ik nu met volle overtuiging een andere wending aan mijn loopbaan heb gegeven.

Ik heb de positieve benadering van Mirjam gewaardeerd. Ze heeft mij mijn kwaliteiten laten inzien. Verder werd me duidelijk wat ik mis in mijn werk en wat ik voor aanvullende werkzaamheden zoek.

Ik vond de gesprekken erg waardevol. Ze hebben me inzicht in mezelf gegeven en zijn een steun in de rug geweest in een onzekere tijd. Ik ben daarin met name te spreken over Mirjams rol als coach en motivator. Ik zou het zo weer doen en het ook zeker iemand aanraden die voor eenzelfde situatie als ik komt te staan. De loopbaangesprekken hebben voor mij goed gewerkt. Ik heb een stuk meer zicht gekregen op mijn eigen kunnen en willen en ben absoluut van plan om daar in de toekomst nog regelmatig op terug te pakken en gebruik van te maken.

Links